Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Kdo smo

Smo skupina motiviranih študentov Fakultete za elektrotehniko, ki v okviru društva deluje s poslanstvom olajšati študij in prehod iz študija v profesionalno kariero. V ta namen za študente organiziramo izobraževanja, tečaje in ekskurzije, kjer si študenti s pridobitvijo novih znanj povečajo konkurenčnost pri zaposlovanju.

Vsak, ki ima idejo za projekt ali pa si želi dodatnih obštudijskih izzivov lahko postane del ekipe in skupaj z nami gradi boljši svet za študente elektrotehnike!

 

Aljaž Martinčič

Absolvent univerzitetne smeri z zanimanjem za odprtokodne sisteme, informacijsko tehnologijo in računalniško varnost. V prostem času ujet med razvojnimi projekti, kolesom, srfom in slacklinom.

Simon Sekavčnik

Absolvent univerzitetne smeri, ki zase pravi, da je ekonomist po duši in Smithu. V prostem času dejaven na področju dobrodelnosti in organizacije dogodkov!

Alexander Marinšek

Študent magistrskega programa na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, smer elektronika. Ostalim študentom pomagam pri pridobivanju izkušenj s področij, ki jih sicer ne obsega študijski program, sam si pa krajšam čas s spletnim programiranjem, ekipnimi športi in fotografijo.